Ви увійшли як Гость | Група "Гости"
Головна Мій профіль Вихід RSS Субота, 21.10.2017, 22:33                                   

«Школа сприяння здоров’ю: Гармонія. Партнерство. Родинність»



15.05.2013 року  школі було проведено заняття гуртка "Юні туристи-краєзнавці" на тему "Приготування похідної туристської страви". У формі бесіди діти згадали про харчування українців, особливості української кухні,"золоті" првила харчування. Гарно спрвились гуртківці із загадками про їжу, творчо підійшли до відтворення деформованих прислів'їв. Працюючи в групах, учні  відтворювали різні типи вогнищ, розповідали про їх призначення. найвідповідальніший момент для всіх - приготування похідної страви (щоправда віртуальної). Діти частували ггостей смачним борщем, наваристим супом, варениками і,звичайно, кашею. Несподіванкою для дітей була справжня туристська каша, яку приготували для них у казанку, на вогнищі. 

Заняття не тільки сприяло поглибленню знань з даної теми, але й залишило багато приємних спогадів.